Meer dan 1.000 bezoekers!

Gepubliceerd op 11 april 2019

Afgelopen week gebeurde het opeens: mijn website passeerde de 1.000 bezoekers.

De website houdt namelijk een statistiek bij met diverse interessante gegevens over bezoekers. Het gaat puur over aantallen. Individuele gegevens zijn nimmer te herleiden vanwege de privacy. En zo hoort het ook natuurlijk!

Het aantal van 1.000 bezoekers werd gehaald binnen 5 weken nadat de website in de lucht kwam. Dat betekent gemiddeld dus 200 bezoekers per week. Een heel mooi resultaat voor een beginner, zou ik durven zeggen, hetgeen mij de stimulans geeft om door te gaan. En dan wil ik in het bijzonder ook al die lezers noemen die de moeite namen om te reageren via de contactpagina van de website, info@theodurenkamp.nl.

Afgelopen week passeerde het aantal bezoekers dat inlogde op bovenstaande homepage  de 1.000

 

De meeste reacties die expliciet gingen over de inhoud van mijn website, betroffen het artikel 'Van Zuid naar Nieuw-West'. En daarbij ging het dan vooral over het verdwenen spoorviaduct over de Sloterweg/Oude Haagseweg, dat in de volksmond ook wel bekend stond als het fort of de bunker. Hieruit bleek zonneklaar dat dit voor veel lezers een dierbare herinnering is aan een plek die begin jaren 80 definitief onder het zand verdween. Wat u als lezers in al uw reacties over deze plek nog toevoegde, maakt het in ieder geval de moeite waard hierop binnenkort nog terug te komen met een aparte publicatie, b.v. onder de titel van 'Terug naar het verdwenen fort'.

 

Dé foto die de meeste reacties op mijn website losmaakte: de inmiddels verdwenen spooroverbrugging van de Sloterweg 

 

De statistiekpagina van mijn website houdt ook bij hoeveel keer elk artikel is gelezen. Laat het artikel 'Van Zuid naar Nieuw-West' nu het meest gelezen artikel zijn! Zoals u weet was het bedoeld als inzending voor de Literatuurprijs Nieuw-West in de Boekenweek. Als één van de 69 inzendingen drong mijn bijdrage helaas niet door tot de 13 beste verhalen die gepubliceerd werden in het boekenweekgeschenk. Maar u als lezer van mijn website zorgde er in ieder geval voor dat dit verhaal op mijn eigen website als nummer één eindigde! Heel veel dank daarvoor!

Nummer 2 van de best gelezen publicaties is, met slechts 3 bezoekers verschil, 'De verdwenen Sloterweg', en uiteraard vast en zeker ook weer vanwege de nostalgie. En op de 3e en 4e plaats volgen resp. 'In twee weken een nieuwe school door Duits bouwverbod' en 'Is de gemeente de weg kwijt?'.

De Top 4  v.l.n.r.: 1. Van Zuid naar Nieuw-West.   2. De verdwenen Sloterweg.   3. In twee weken een nieuwe school door Duits bouwverbod.   4. Is de gemeente de weg kwijt? Klik op de foto's voor een vergroting. 

 

Tenslotte houdt de statistiekpagina ook bij in welke delen van de wereld de lezers op mijn website inloggen.

In ons land komen de bezoekers uit werkelijk alle 12 provincies! Met als topper, hoe kan het ook anders, Noord-Holland met Amsterdam en omliggende plaatsen.

Wat de overige landen betreft zitten mijn lezers in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Zweden, Marokko, Israël, Thailand, Canada, de Verenigde Staten (met hier het hoogste aantal buitenlandse lezers!), Australië en Japan.

En nogmaals, elke link met een persoon, naam of IP-nummer ontbreekt. Dus als u zich als lezer van mijn website echt bekend wil maken, laat dan een berichtje achter op de contactpagina.