Na 43 jaar wekelijks in de Westerpost… 

Rubriek Sloten-Oud Osdorp gaat digitaal verder! 

Gepubliceerd op 3 februari 2021

Vanaf 10 februari geeft de werkgroep Publiciteit van de Dorpsraad Sloten-Oud Osdorp een nieuwsbrief uit met alle wetenswaardigheden over het landelijke gebied van Nieuw-West. Deze komt in plaats van de wekelijkse halve pagina in de Westerpost. 

Blijf ook op de hoogte van álles wat hier gebeurt. Zoals over de verkeerssituatie in Sloten en Nieuw Sloten en de Sloterbrug. Of het lukt om de Lutkemeerpolder in Oud Osdorp groen te houden. Over bouwplannen in het beschermd dorpsgezicht Sloten. Welke activiteiten en evenementen hier worden georganiseerd. De dorpsfeesten, Koningsdag en alles over het kleinste politiebureautje van Nederland, de Molen van Sloten, de kerken, de vele volkstuinparken, de Slotense speeltuin, de biologische boerderij De Boterbloem, de vereniging ‘De Oeverlanden Blijven!’, enzovoorts. 

De Dorpsraad Sloten-Oud Osdorp zet zich al 58 jaar in om op te komen voor de bewoners en hun belangen in Landelijk West. En dat is met een steeds verder opdringende stad hard nodig om ons woon- en leefmilieu op peil te houden. De wekelijkse nieuwsrubriek helpt daarbij al 43 jaar om de bewoners hierover te informeren en te betrekken bij alles wat hun belangen en gebied betreft.

Daarom: abonneer je GRATIS op de digitale nieuwsbrief die vanaf nu dan wekelijks via je e-mail wordt toegezonden. Ga naar https://slotenoudosdorp.nl/nieuwsbrief-sloten-oud-osdorp/. De rest wijst zich vanzelf.

 

Vanaf nu lees je de nieuwsrubriek Sloten-Oud Osdorp niet meer in de Westerpost. Geef je daarom op om deze pagina voortaan elke week in je mailbox te ontvangen.

Log in op https://slotenoudosdorp.nl/nieuwsbrief-sloten-oud-osdorp/. Vul je naam en e-mailadres in en klik op de groene knop. Klaar! Vanaf nu elke week de nieuwsbrief in je mailbox!